Tampereen Seudun Mobilistit ry:n kotisivut

design by hannulampinen

RESTAURANTAPÄIVÄT 2014

Tampereen Seudun Mobilistit ovat jo vuosia järjestäneet Suomen suurimmat ja vanhimmat rompemarkkinat.

Restaurantapäivien nimellä kulkeva tapahtuma on ajoneuvojen osien sekä kaiken vanhan keräily- ja kirpputoritavaran markkinat. Restaurantapäiville kokoontuu satoja myyjiä ja tuhansia harrastajia eri puolilta Suomea. Tule sinäkin tekemään löytöjä jo ensipäiville.

Vuoden 2014 KESÄ Restaurantapäivät pidetään 11.07.-12.07. (perjantai-lauantai) ja SYYS Restaurantapäivä 23.08. (lauantai).
Syyspäivien paikka on muuttunut. Ne pidetään Mobilian Autokylässä. Paikkamyynti aloitetaan heinäkuun aikana.

Restaurantapäivien pysäköintialueella on myös harraste-ajoneuvo parkki, johon voit tuoda harrasteajoneuvosi maksutta nähtäväksi.

Entiseen tapaan viime vuoden myyjille lähetetään kirje ennakkolunastusmahdollisuudesta maalis-huhti- ja heinäkuussa. Kesän myyntipaikan hinta on 40 euroa ja syksyn 30 euroa (myyntiruudun koko 4 x 6 m). Yhdistyksen toimesta alueella on kahvila/ruokalapalveluja sekä grillimakkaran myyntiä.

Ostajat pääsevät alueelle: 11.07.2014 perjantaina klo 10-20, 12.07.2014 lauantaina klo 7-14. (Eli näinä aikoina myydään lippuja) Syyspäivillä ostajat pääsevät alueelle klo. 07.00 alkaen Pieni aluemaksu kentälle.

LUNASTAMATTOMIA PAIKKOJA voi tiedustella kesän osalta huhtikuun puolesta välistä alkaen ja syksyn lunastamattomia elokuun puolen välin jälkeen. Tiedusteluja voi tehdä klo 15 jälkeen puhelinnumeroon 050-3098823. Samasta numerosta voit tiedustella helmikuusta alkaen muitakin Restauranta-paikkoihin liittyviä asioita.

Ajo-ohje Kangasalta päin tuleville: Jos tulet Kangasalan kirkolta päin, käänny S-marketin risteyksestä (Finnentie on tapahtumamme takia tilapäisesti yksisuuntainen), jonka jälkeen paloaseman risteyksestä vasempaan. Kirkolta S-marketille on n.1,5km Ajo-ohje Tampereelta päin tuleville: Lahdentieltä Rantakoiviston rampilta pois, jonka jälkeen vasemmalle. Restaurantapäiville on rampilta myös opasteet. Jos käytät navigaattoria, niin laita osoitteeksi Kangasalan S-marketin osoite, eli Puusepäntie 31

Syyspäivien ajo-ohjeet ovat tulossa...

Restaurantapäivien sivuille